Dvanáctý měsíc s holčičkama aneb Slavíme rok.

Čert na Valašsku
Jak jsem slíbila, píšu ohledně cesty na Moravu. Vše proběhlo kupodivu vcelku v pohodě. Cesta trvala teda zase kolem 8 hodin, ale stavěli jsme jen 2x. Nějaké kolony a delší pauzy udělaly své. Celou cestu zpět hustě sněžilo, takže se jelo hůř, dojeli jsme v pořádku.

Holky se poprvé setkaly s Valašským čertem a ani se moc nebáli. Elenka byla trošku v pozoru, ale jinak dobré.

Teď k narozeninám holčiček:

Byli jsme se fotit u fotografky. Chtěla jsem holek narozeninové fotečky a pak taky vánoční. Přece jen je to super dáreček pro babičky. No a nebudu maskovat, že nejsem blázen do fotek. :-) Miluju fotky. Akorád jsem zvědavá, kam já to všechno budu dávat. Při představě, že je holkám rok a už mají 3 alba, 1 fotoknihu. Nevím, nevím :-) Bylo to celé takové chaotické, protože holky měli narozeniny ve čtvrtek a v pátek ráno jsme vyráželi na Moravu. No, celkem holky své narozeniny slavili 3x :-) jednou u fotografky, podruhé v den narozenin měli malý dortík a dáreček, a naposledy na Moravě u babičky a dědy. Dostali krásný dortík od babičky. Takže myslím, že oslavené to bylo náležitě.


Holky na odrážedlech Puky

Co se týká dárečků k narozeninám tak dostali odrážedlo Puky Pukylino a musím říct, že už druhý den na tom seděli a za pár dní už se uměli odrážet. Ještě teda neumí zatáčet, takže často do něčeho nabourají a pak jim musím pomoct. Každý den ale na tom drandí po bytě. Pak dostali ještě kostky a plastové balonky a další drobnosti. Tohle jsou dárky, se kterými si opravdu hrají každý den.





Narozeninové a vánoční focení



 Jak holky rostou?     Elenka má 8.70kg/74cm a Adélka 7,70kg/69cm

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Můj vysněný porod aneb Jak se rodí s anděly

Šestý měsíc s holčičkama aneb Půl roku za námi

Dvojčata na cestách - Baltské moře