Dvojčata na cestách - Cesta a ubytování v Horním Rakousku

Konečně jsme se dočkali. Dlouho očekávaná dovolená je tady. Odjíždíme v pondělí 2.7. 2018. Plánový odjezd byl v 9 hodin. Povedlo se nám odjet ještě o půl hodiny dřív, což je úspěch s dvěma dětmi a hromadou zavazadel, plus dvojčecí kočárek. :-)
Vše se v pohodě vlezlo do kufru auta, to jsem ani nečekala. Plánovala jsem, jak nějaké věci dáme dolů za sedačky. A teď hurá směr Rakousko. Plán je vyhnout se D1 a udělat si cestou pauzu na oběd. Zastavime se pak ještě v Rakousku nakoupit v Eurosparu, který je asi 30 minut od cíle.
Zastávka na oběd v restauraci Bartochov, bohužel velké zklamání, co se týká jídla.

Výhled z našeho apartmánu
 Do našeho nového 12denního domova příjíždíme kolem 3 hodiny. Hned vedle našeho stavení stojí dům našich domácích. Paní domácí je velice milá, vše nám ukazuje a my jsme rádi, že jsme dojeli v pořádku. Po odnošení věci a osvěžení, vyrážíme prozkoumat okolí. Ten výhled je nádherný. Je to ještě hezčí než když jsem ubytování vybírala. Bydlíme na kopci a jsme předposledním domem, k domu se dostanete po skoro 3km stoupání. Kdy vám to ani nepřijde, protože silnici mají položenou cikcak ke kopci. Apartmán byl 3+1 dvě ložnice (my teda využívali jen jednu), druhá byla bokem a menší. Pak velká kuchyně perfektně vybavená, jediné co bych vytkla že měli tupé nože a byl zde dvouvařič bez trouby. Na to ovšem mysleli a do apartmánu přidali minitroubu. Nechyběl ani kávovar, mikrovlnka, myčka, rychlovarná konvice a toustovač. Koupelna se sprchovým koutem, toaleta, velká chodba a veranda, kterou tedy musím vychválit. Měli zde udělané posezení - lavici a stůl a byl odsud krásný výhled.
Vyrážíme prozkoumat okolí

To jsou panoramata

Skvěle vybavený apartmán včetně jídelní židličky pro děti a spousty hraček. :-)

Odkaz na naše ubytování zde.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Můj vysněný porod aneb Jak se rodí s anděly

Šestý měsíc s holčičkama aneb Půl roku za námi

Dvojčata na cestách - Baltské moře